nieuws

Beko Techniek introduceert hogesnelheidsblenders

De bakkerij

Beko Techniek introduceert hogesnelheidsblenders
Beko Techniek

Beko Techniek heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met drie hogesnelheidsblenders van het Duitse merk BIANCOdiPuro. De blenders zijn onder andere geschikt voor harde en taaie ingrediënten zoals noten en bevroren fruit.

De blenders hebben een motor en messen van Japans edelstaal. Hierdoor is het mogelijk om ingrediënten zoals noten, rauwe (blad)groenten of bevroren fruit korte tijd te verwerken tot gladde groene smoothies, fruit smoothies, notenpasta’s, (warme) soep, pesto’s, spreads en vruchtenijs.

De blenders zijn in diverse modellen verkrijgbaar:

  • Blender BIANCOdiPuro ORIGINALE

Met glazen mengbeker inhoud 2 liter, 6 automatische programma’s en is ook handmatig in te stellen (tijd en snelheid). Daarnaast heeft deze blender een kan met uitneembare binnendop.
Verkrijgbaar in de kleuren: roze, mint, groen, grijs en wit.

  • Blender BIANCOdiPuro PANDA

Met glazen mengbeker inhoud 2 liter, beschikt over 3 programma’s, 10 snelheidsstanden en een handige pulsefunctie. Voorzien van deksel, siliconen afdichtring en een maatbekerdopje.

  • Blender BIANCOdiPuro PRIMO

Met glazen mengbeker inhoud 1.5 liter, gebruiksvriendelijke bediening: met behulp van de draaiknop kunt u zelf de rotatiesnelheid kiezen van 1.500 – 28.000 rpm. Verdere accessoires: kan met rubberen deksel en uitneembare binnendop.

Blenders zijn te bestellen via webshop www.bakkerijgereedschap.nl.

Reageer op dit artikel