nieuws

Danvo komt met quinoabrood

De bakkerij

Danvo brengt in april quinoabrood op de markt. Hiermee speelt de bakkerij in op de hype rondom superfood.

Danvo komt met quinoabrood
Quinoabrood van Danvo

De Quinoa broodsoorten van Danvo zijn verrijkt met 20 procent quinoa. Dit geeft een herkenbare smaak en een stevige bite aan het brood claimt Danvo. Het quinoabrood verschijnt in verschillende maten en gewichten; namelijk een 120 grams broodje ten behoeve van het foodservicekanaal. En voor het retailkanaal komt Danvo met een broodje van 80 gram en een grote bol van 600 gram. Het brood is 100 procent biologisch en 100 procent clean label.

Quinoa
Quinoa is een bron van eiwit en de mineralen koper en magnesium. Verder bevat quinoa vezels, B-vitamines, vitamine E en ijzer.

Reageer op dit artikel