nieuws

Marktplaats voor bakkerijmachines

De bakkerij

Marktplaats voor bakkerijmachines

Van bakkernaarbakker.nl is een uniek concept in Nederland en België waarop bakkerijmachines via advertenties verkocht kunnen worden.

Er staan in heel veel bakkerijen overtollige machines en toebehoren welke in andere bakkerijen nog goed hun werk kunnen doen. Vanbakkernaarbakker.nl biedt de mogelijkheid om de machines door middel van een advertentie te verkopen. Kopers en verkopers worden daardoor rechtstreeks met elkaar in contact gebracht.

Toeleveranciers
De website is tevens bedoeld voor toeleveranciers van machines. Voorraden van de bekende toeleveranciers kunnen op de website geplaatst worden. Dit kan met een enkele advertentie of middels een bundel, waarbij de tarieven aantrekkelijker zijn. Daarnaast is de website ook bedoeld voor het aanbod van nieuwe machines.

Makkelijk vergelijken
De ‘vergelijk’ tool geeft de mogelijkheid om een aantal machines duidelijk naast elkaar te plaatsen zodat prijzen en specificaties overzichtelijk in beeld komen. In de nabije toekomst wordt de website uitgebreid met grondstoffen leveranciers, en alle andere relevante leveranciers. Door middel van een banner wordt de bezoeker direct doorverwezen naar de site van de betreffende aanbieder, en dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Uiteindelijk zal vanbakkernaarbakker.nl een portal zijn dat een centrale rol zal vervullen voor alles wat de bakkerij branche te bieden heeft.

Reageer op dit artikel