nieuws

Vipam komt met VipMagazine Voorjaar 2016

De bakkerij

Vipam komt met VipMagazine Voorjaar 2016
Afbeelding: Vipam

Vipam heeft het VipMagazine Voorjaar 2016 uitgebracht. Het bedrijf biedt daarmee banketbakkers volop inspiratie voor het voorjaar.

De start van het nieuwe jaar is volgens Vipam ‘een mooie gelegenheid alvast een blik vooruit te werpen op het Paasseizoen 2016’. Ondanks een dag extra in februari – 2016 is een schrikkeljaar – valt Pasen dit jaar vroeg, op zondag 27 en maandag 28 maart. ‘Houd er dus maar rekening mee dat de eitjes in januari alweer in de winkel liggen. De kerstballen eruit de Paaseieren erin, zo gaat dat ieder jaar’, aldus Vipam.

Valentijn

Zo snel hoeft het, stelt Vipam, bij de banketbakker niet te gaan want die kan nog profiteren van andere gelegenheden zoals Valentijn en de wintertijd: ‘Valentijn is net als Kerstmis een moment om een kaartje sturen. Een leuk idee om met gebak op in te spelen.’ Zo bedacht Vipam postzakgebak. ‘Voor Pasen presenteren we een origineel paastaartje. Met de trend naar hogere taartjes, voor vier tot vijf personen bijvoorbeeld, spelen we hierop in.

Decoraties

Daarnaast heeft Vipam weer tal van nieuwe decoraties van in totaal driehonderd varianten om tijdens het voorjaar te presenteren. Vipam: ‘Denk aan de handgemaakte chocoladedecoraties. Ideaal voor de vriezer of op slagroom. En nog lekker ook.’

Reageer op dit artikel