nieuws

Renovatie leidt tot Klinkerkoek

De bakkerij

De renovatie van het centrum in Aalten heeft tot een nieuw product geleid bij Specialiteitenbakkerij Van den Dobbelsteen: Aaltense Klinkerkoek. Lange tijd was de bakkerij slecht bereikbaar wegens opgebroken straten.

Renovatie leidt tot Klinkerkoek
Bakkerij Van den Dobbelsteen. Foto: Google Maps

‘Om een positieve draai te geven aan een periode waarin we best veel overlast hebben gehad en omdat wij, net als veel van onze klanten, vinden dat het nieuw ingerichte centrum er prachtig uitziet presenteren we een nieuw toepasselijk product. Het product sluit aan bij ons assortiment luxe koeken. We hebben wethouder Erik Luiten uitgenodigd om het allereerste nieuwe product op een toepasselijke manier in ontvangst te nemen. Hij vond het een leuk idee en wilde graag van ons aanbod gebruik maken’, vertelt Desirée van den Dobbelsteen aan Aaltens Nieuws.

27 November werd het product aan de wethouder gepresenteerd. Twee forse Belgische paarden een boerenkar en een traditioneel geklede bakker Erwin van den Dobbelsteen kleedden de presentatie aan.

Reageer op dit artikel