nieuws

NBOV lanceert vernieuwd platform BakkersLeague

De bakkerij

De NBOV heeft het vernieuwde online platform BakkersLeague gelanceerd. BakkersLeague is het vernieuwde online platform dat volledig in het teken staat van de vakwedstrijden binnen de bakkerijbranche.

NBOV lanceert vernieuwd platform BakkersLeague
Online platform BakkersLeague brengt de vakwedstrijden voor jeugd en senioren samen. Afbeelding: NBOV

BakkersLeague geeft informatie over alle wedstrijden en de wijze waarop hiervoor kan worden aangemeld. Bovendien zijn hier de mooiste foto’s en video’s op de diverse social media kanalen te vinden.

Overzichtelijk

Het online platform brengt de vakwedstrijden voor jeugd en senioren samen. Het platform laat overzichtelijk zien hoe de wedstrijden zich tot elkaar verhouden. De Stichting Jeugdvakwedstrijden, Vereniging Gouden Gard, BakkersVakWedstrijden, BoulangerieTeam, Nederlands Patisserie Team en de Meesters zijn aangesloten bij BakkersLeague. De aangesloten partijen organiseren zelfstandig hun wedstrijden waarbij BakkersLeague ondersteuning geeft waar nodig.

Promotie

Naast het inzichtelijk maken van de wedstrijden biedt het platform binnenkort ook de mogelijkheid om promotiemateriaal te downloaden voor scholen en werkgevers. Dit materiaal kan worden gebruikt om meer (jonge) deelnemers voor de diverse vakwedstrijden te werven. Daarnaast worden de social media kanalen Instagram, Facebook en Twitter ingezet om de mooiste showstukken, producten en actiemomenten te delen. Zo wordt er duidelijk gemaakt wat het ambacht te bieden heeft.

Sociaal Fonds Bakkersbedrijf

De ontwikkeling van het platform BakkersLeague is mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf en is uitgevoerd door de NBOV.

Reageer op dit artikel