nieuws

Sinterklaasconcept Beko Nederland en Waldkorn: Pepernotenbol

De bakkerij

De samenwerking van Beko Nederland en Waldkorn (CSM Bakery Solutions) heeft geresulteerd in een uniek Sinterklaasconcept. In de aanloop naar 5 december geven Waldkorn en Beko Nederland bakkers alvast een cadeau: de Waldkorn-Pepernotenbol, een speciaal najaarsproduct waarmee klanten ‘opnieuw het ambacht van de bakker beleven’.

Sinterklaasconcept Beko Nederland en Waldkorn: Pepernotenbol
Foto: Beko Nederland / Waldkorn

‘De unieke combinatie van Waldkorn Desem en speculaaskruiden zorgt voor een héérlijk brood om bij het ontbijt, lunch of als traktatie tussendoor te nemen. Deze lekkernij heeft alles in zich om een verkoopsucces voor de ambachtelijke bakker te worden’, aldus Beko Nederland en Waldkorn. Om de sinterklaasbeleving nog meer kracht bij te zetten, krijgen de kleinste klanten van de Waldkorn-bakker een cadeautje bij aankoop van de Waldkorn-Pepernotenbol: een échte Sinterklaasboot om thuis in elkaar te knutselen.

Libelle en Kek Mama

Overigens kan niemand volgens Beko Nederland en Waldkorn om de introductie van de Waldkorn-Pepernotenbol heen. Want samen met Libelle en Kek Mama is een Waldkorn-Pepernotenbol-proeverij georganiseerd bij een aantal Waldkorn-bakkers. Een uitgebreid verslag hiervan staat in de novembernummers van deze publiekstijdschriften. ‘Waardevolle media-aandacht die zorgt voor landelijke bekendheid en extra vraag’, aldus de twee partijen.

Inschrijven

Wie geïnteresseerd is in dit Waldkorn-actiepakket inclusief Sinterklaaspromotiemateriaal, kan ernaar informeren bij CSM Bakery Solutions tijdens de Beko Najaarsdagen of contact opnemen met de Beko Nederland- of Waldkorn-vertegenwoordigers. Zij zijn op de hoogte van de actievoorwaarden. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Reageer op dit artikel