nieuws

Nieuwe grondstoffenlijn Grano gebaseerd op pure granen

De bakkerij

Nieuwe grondstoffenlijn Grano gebaseerd op pure granen

De nieuwe bakkerijgrondstoffenlijn van Zeelandia, Grano, is gebaseerd op pure granen; haver, gerst en spelt.

De lijn bestaat uit twee onderdelen: Grano Base (droge granen melange) als basis en Grano Extra (natte, bewerkte, zachte, hele graankorrels) voor extra verrijking van het brood.

Combineren

Grano Base wordt als onderdeel toegevoegd aan het recept. Grano Extra kan daar eventueel weer extra aan worden toegevoegd om het brood nog meer karakter te geven. De bakker kan zelf kiezen in welke combinatie en welke hoeveelheden het Grano gebruikt.

Trend

De nieuwe grondstoffenlijn speelt in op de vraag van de consument naar pure producten. En de vraag van de bakker naar flexibele recepturen. Spelt is momenteel al erg populair. Haver en gerst zijn daarentegen in opkomst. Dit in verband met de bijzondere smaak van de klassieke granen en de gezonde eigenschappen.

Lees binnenkort meer over de nieuwe grondstoffenlijn van Zeelandia in Bakkerswereld

Reageer op dit artikel