nieuws

Scanvaegt is terug en kiest MJservice als partner in Benelux

De bakkerij

Scanvaegt is terug en kiest MJservice als partner in Benelux
Scanvaegt 7100. Foto: Scanvaegt

Scanvaegt Systems is na zeven jaar weer terug op de markt. De producent van ‘de Rolls Royce onder de weegschalen’, heeft MJservice, dat al meer dan vijftien jaar ervaring heeft met service en onderhoud aan Scanvaegt-weegapparatuur, aangewezen als service- en verkooppartner voor Scanvaegt in de Benelux.

Scanvaegt Systems heeft een hoofdkantoor in het Deense Århus, een eigen labeldrukkerij in het Deense Odense, een landelijke verkoop- en servicenetwerk in Denemarken, evenals dochterondernemingen en partners in Noorwegen, Zweden, Polen, Brazilië en de Benelux. Scanvaegt Systems is vandaag de dag nog steeds 100 procent eigendom van de familie Grundtvig.

MJservice

MJservice in Marknesse beschouwt het als ‘een geweldige uitdaging en kans’ om te kunnen meegroeien met Scanvaegt Systems tot wereldwijd marktleider. ‘Het belangrijkste unique selling point van MJservice is dat klanten de beste oplossingen kunnen kiezen naar het te besteden budget’, vertelt Michel Griep, directeur en eigenaar van MJservice. ‘Voorheen en nu weer kiezen klanten vaak op basis van persoonlijke en emotionele argumenten voor apparatuur van Scanvaegt.’

Reageer op dit artikel