nieuws

MultiVlaai en Leonidas openen vernieuwde combinatiewinkels

De bakkerij

MultiVlaai en Leonidas openen vernieuwde combinatiewinkels

MultiVlaai en de Belgische chocolatier Leonidas hebben in Ede en Hoorn twee vernieuwde combinatiewinkels geopend. De uitstraling van zowel de MultiVlaai als de shop-in-shop van Leonidas zijn aangepast. Bovendien zijn de assortimenten, met aan de ene kant vlaaien en taarten en aan de andere kant bonbons, op elkaar afgestemd.

MultiVlaai en Leonidas rollen momenteel beide een nieuw concept uit in Nederland. MultiVlaai doet dit in de vorm van een aangepaste, frisse uitstraling en een uitgebreid assortiment dat nog meer dynamiek kent. Zo worden er naast vlaaien ook slagroom-, logo- en fototaarten aangeboden. Verder heeft de formule recentelijk een aantal nieuwe taarten onder het label ‘Select’ toegevoegd. Ook kan de klant er tegenwoordig terecht voor speciale kindertaarten, gesorteerd klein gebak, cupcakes en macarons. Leonidas rolt het kersverse winkelconcept ‘Concept Chocolatier’ uit. Hierin worden warme kleuren, mooie materialen en sfeerfoto’s gebruikt.

Aanvullen

“We vullen elkaar in de vernieuwde combinatiewinkels in Ede en Hoorn perfect aan. Zowel op assortimentsgebied als in uitstraling. We presenteren beide verse producten van hoogwaardige kwaliteit en brengen dat nu nog beter voor het voetlicht van de consumenten”, zegt country manager Rob Tolboom van Leonidas. Marco Vink, operationeel directeur van MultiVlaai, vult aan: “MultiVlaai en Leonidas zijn krachtige A-merken, die elkaar in de combinatie versterken. Bovendien vullen de twee formules het verwenmoment perfect in voor een brede consumentengroep. Dit is ook de reden dat wij geloven in deze samenwerking, nu en in de toekomst.” MultiVlaai en Leonidas werken al geruime tijd samen, de winkels in Ede en Hoorn geven hier nu een nieuwe invulling aan. In zo’n vijftig van de ruim honderd MultiVlaai-winkels is Leonidas vertegenwoordigd, maar dat worden er snel meer als het aan Rob Tolboom ligt. “Leonidas wil groeien in Nederland. Wij gaan dan ook graag het gesprek aan met geïnteresseerde ondernemers.”

Trakteren, feliciteren en waarderen

“Het is de perfecte match”, bevestigt eigenaresse Rozanne van Oudenhove van de vernieuwde MultiVlaai in Hoorn. Zij heeft naast deze vestiging nog twee MultiVlaai-winkels in Purmerend en Zaandam. In al deze zaken worden vlaaien met Leonidas-bonbons gecombineerd. “Leonidas is een klantenbinder, het is hét merk als het gaat om bonbons.” Rozanne ziet dat haar klanten, zowel particulieren als bedrijven, voor de traktatie vooral een keuze maken uit het MultiVlaai-aassortiment. “Daarbij spreekt ons nieuwe aanbod erg aan met naast vlaaien ook een Limburgse appeltaart, Schwarzwalder kirschtaart of soezentaart.” Wil men iets cadeau doen, dan zijn volgens Rozanne de bonbons van Leonidas favoriet. “Kortom, voor het trakteren, feliciteren en waarderen komen de klanten naar mijn combinatiewinkel.”

 

Reageer op dit artikel