blog

Blog: Dilemma

De bakkerij

Blog: Dilemma

Het is al weer even geleden dat onze vloeren in de bakkerij en winkel zijn gelegd. Door een fout is een aantal tegels van de winkelvloer gebroken. Door het intensieve gebruik is de vloer in de bakkerij ook al verder versleten dan de bedoeling is. Zo zijn er nog wel meer onderdelen die aan vervanging toe zijn.

Om de fout in de winkel te herstellen zullen wij ongeveer twee à drie dagen dicht moeten en voor een nieuwe vloer in de bakkerij moeten wij ook een aantal dagen dicht. Nogal een dilemma, aangezien wij op de zon- en feestdagen na alle dagen in het jaar geopend zijn.

De winkel even sluiten zou nog wel kunnen, maar onze horecaklanten kunnen geen dag zonder brood. Hoe kunnen we nu toch gaan verbouwen en onze klanten leveren? Begin januari hebben wij onze inschietoven voor een groot deel laten renoveren. Acht uur eerder beginnen dan normaal en zorgen dat er zo min mogelijk productie is. Direct in de ochtend de monteurs erbij en 12 uur later waren ze pas weer weg. Het kon allemaal net, maar hoe moet je dat doen als je een aantal dagen dicht moet? Als je dan dicht gaat en er nieuwe vloeren in laat leggen, is er ook nog de vraag waar je al de inventaris laat. Zal de gemeente Zwolle nog een beetje meewerken om mij een vergunning te geven voor een grote container voor de deur? Het zijn natuurlijk allemaal luxeproblemen, maar één ding is zeker: we blijven investeren om ons bedrijf up to date te houden.

Reageer op dit artikel