artikel

Ontwikkelingen op het gebied van bakkerij-apparatuur

De bakkerij Voor abonnees 1290

Ontwikkelingen op het gebied van bakkerij-apparatuur
De ontwikkeling van het Internet of Things is binnen de foodservice al verder dan velen wellicht denken. Foto: Shutterstock

De ontwikkelingen op het gebied van bakkerij-apparatuur gaan razendsnel. De productie wordt steeds duurzamer, energievormen veranderen, en de digitalisering blijft verder toenemen. Het Internet of Things is een steeds bekender wordend fenomeen, dat in de foodservice vaker wordt toegepast dan velen wellicht denken.

Het Internet of Things is een steeds bekender wordend fenomeen. We zien dit steeds vaker terug in alledaagse dingen zoals een slimme thermostaat, intelligente huisbeveiliging of een smart-tv. Maar de ontwikkeling van …