artikel

Online contact met de bakoven?

De bakkerij

Online contact met de bakoven?

Steeds meer apparaten in ons dagelijks leven gaan online. Denk bijvoorbeeld aan de slimme thermostaat, een smart-tv of intelligente huisbeveiliging. De apparatuur in de professionele keuken kan daarbij niet achterblijven, dat geldt dus ook voor de oven.

– Dit artikel is aangeleverd door Levens –

Connectie met internet is tegenwoordig een praktische functie die beschikbaar is op de nieuwste bakovens. Met een internetverbinding verandert de oven in een management tool met vele mogelijkheden. De oven is te volgen vanaf een smartphone, tablet of pc waar je eenvoudig alles kunt monitoren en regelen, van recepten tot onderhoud en van verbruikskosten tot HACCP-rapporten.

Bakoven diagnosticeren

Tevens kunnen gebruikers op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste ovensoftware en kunnen ze ideeën delen met andere gebruikers. Ander voordeel is dat helpdeskmedewerkers de oven vanaf afstand kunnen diagnosticeren. Zo kunnen fouten veelal telefonisch worden verholpen voor een korte downtime. Indien een monteur nodig is, kan deze zorgen dat hij de juiste onderdelen meeneemt naar het bezoek aan de hand van de door de helpdeskmedewerker vastgestelde diagnose.

Tot slot is het mogelijk om een alarm voor onderhoudsmomenten te gebruiken, zodat er preventief onderhoud gepland kan worden.

Tips voor aanschaf van een bake-off oven?

Wilt u meer praktische tips over (de aanschaf van) bake-off ovens? Vraag nu deze gratis informatie aan waarin alle genoemde 9 hoofdstukken aan bod komen: Besturing, Gebruik, Kwaliteit van de oven, Opties & accessoires, Operationele kosten & levensduur, Bedieningsgemak, Reinigingssystemen, Onderhoud en Voorbereiding op de toekomst. Nu gratis aanvragen… 

.

 

Reageer op dit artikel