artikel

Sézame: smaakvol brood met eindeloos veel mogelijkheden

De bakkerij 480

Sézame: smaakvol brood met eindeloos veel mogelijkheden
Sézame is de nieuwe meergranensoort van Meneba.

Sézame is de nieuwe meergranensoort van Meneba. Sesamzaad is één van de oudste zaden ter wereld en iedereen kent het. Het geeft het unieke karakter en de lekkere smaak aan Sézame. Dit smaakvolle brood is een licht meergranenbrood waarbij sesamzaad rijk aan eiwitten en meervoudige vetzuren is.

Sponsored content door Meneba

Onderscheidende smaak

De onderscheidende smaak komt het beste tot zijn recht als het brood stevig wordt afgebakken en al dan niet gedecoreerd wordt met sesamzaad. Door de goede verwerking van het deeg in combinatie met vakmanschap van de bakker zijn de mogelijkheden in variaties oneindig.
Door de unieke samenstelling is Sézame prima te combineren met zoete en hartige vullingen. Maak een brood voor ‘on the go’, smaakvolle zoete of hartige snackbroodjes voor bij een picknick, mooie wandeling of een dagje weg. Maar ook bij een frisse salade of een zonnige barbecue misstaan de producten van Sézame niet. Dat maakt Sézame ook geschikt voor verkopen via het derde kanaal.

Op de website www.meneba.com/szame staan diverse recepten. Wat dacht u van een Sézame Sweetbread? Dit is een suikerbrood met een tropische vulling die het brood een frisse, zoete smaak geeft. Sézame bus-/vloerbrood kent diverse mogelijkheden. En kleinbrood, zoals dusseltjes of schnittbroodjes, is eveneens een optie.

Promotiemateriaal

Ook voor Sézame zijn er bijzondere verkoopondersteunende materialen ontwikkeld. Een mooie vloerdisplay die op elke plek in de winkel geplaatst kan worden, een display voor op de toonbank met informatie voor de consument, een mooie topkaart en om het deeg mooi in te snijden een Victorinox broodmesje.

  • Vloerdisplay: een mooie eyecatcher in de winkel, die u op elke gewenste plek neer kunt zetten.
  • Topkaart: deze kunt u bevestigen aan de display van Bakkers Originals 2017 of los op de toonbank plaatsen met het brood ervoor.
  • Zakje sesamzaad: het unieke karakter van Sézame komt van het getoaste sesamzaad. Dit kunt u in de koker van de display Bakkers Originals 2017 plaatsen.
  • Toonbankdisplay met consumentenleaflet: een nieuw product daar wil de consument vast alles over weten. Plaats de toonbankdisplay met folders op uw toonbank en attendeer klanten op de informatie.
  • Receptenfolder: naast specifieke informatie over Sézame staan er voor u leuke receptideeën in om de consumenten te verrassen.
  • Victorinox mesje: speciaal voor Sézame is dit mesje toegevoegd van het bekende merk Victorinox. Gebruik dit mesje om het deeg mooi in te snijden en laat uw vakmanschap zien.

Foto's

Reageer op dit artikel