blog

Je moet het ijzer smeden als het heet is

Blogs

Je moet het ijzer smeden als het heet is

De lente is begonnen. De kou is uit de lucht en het zonnetje gaat schijnen in onze bedrijven en dat gevoel moeten we vasthouden en koesteren. Niets ervan dat de asperges nog op zich laten wachten. Laat het uw klanten weten. In onze winkels liggen ze op de toonbank met een bord erbij. Wij hebben ze wel! Verse asperges uit de koude grond. Voor u verwerkt in onze heerlijke voorjaarsquiche. Een luchtige bladerdeeg bodem met verse asperges, spek en ui. Om van te smullen!

Vrijdag 23 maart en maandag 26 maart gaan we echt een nieuwe start maken. Het nieuwe Nederlands elftal onder leiding van de nieuwe bondscoach gaat zorgen voor een extra oranje boost. Uw omzet in oranje tompouce en moorkop laten een opleving zien als nooit tevoren. We hebben er weer zin in. Zin in de lekkere producten van de bakker, slager, notenboer en de slijter. Twee top avonden om naar uit te kijken met kansen voor u als grootste Oranje fan. Uw klanten kunnen het niet missen in uw winkel, want u laat het ze weten met ORANJE. Ik schrijf het nog maar een keer op. 23 en 26 maart.

En zondag, beste lezers, gaan we vliegen. Vliegen? Jazeker. Om 07.10 uur zitten we allemaal ook voor de buis met koffie/thee en iets lekkers van de bakker. Wat er is op de televisie om 07.00 uur. Welnu, het F1 seizoen gaat beginnen en welke man/vrouw gaat nu niet kijken naar de verrichtingen van ‘onze’ Max Verstappen. Natuurlijk weet u als ondernemer uw klanten te verleiden tot extra aankopen voor dit gebeuren. Maar ga creatief om met uw commerciële uitingen om verrassingen te voorkomen. Red Bull is de werkgever van Max Verstappen en Red Bull geeft je vleugels. Welk product laat u de winkel uitvliegen dit weekend? Een goed ontbijt geeft iedereen een vliegende start van de dag.

Vergeet het verleden, kijk niet naar de concurrenten in de markt, maar pak uw eigen kansen op succes en werk nu en morgen aan mooie resultaten voor de komende periode. De lente is net begonnen en de zomer moet nog beginnen. Er zitten nog zoveel mooie dingen aan te komen. Ga er voor. Bij ons in de Achterhoek zeggen ze D’RAN.

Reageer op dit artikel