blog

Bakkerspensioenfonds winnaar Bakkersvak

Blogs 1668

Bakkerspensioenfonds winnaar Bakkersvak

Ja mensen. U leest het goed. Het bakkerspensioenfonds is voor mij de grote winnaar van de Bakkersvak 2018.

Stand D149, tussen het catering uitgiftepunt en de koffie stand. Aan de rand van de gelato world tour. Een top plek en een top beursstand.

U heeft ze niet gezien? Nou, uw collega’s en werknemers wel hoor. Hoe kan dat dan? Nou, waarschijnlijk zijn veel mensen geïnspireerd door de slimme communicatie in de nieuwsbrief van het pensioenfonds. Hoe dan?

‘Stel al uw pensioenvragen aan de pensioenspecialisten van het bakkerspensioenfonds. Wist u bijvoorbeeld dat er binnen de pensioenregeling ook mogelijkheden zijn om eerder te stoppen met werken?

Dit zijn toch oneliners die de aandacht krijgen anno nu. Maar er was meer. De slimme marketeers van het pensioenfonds zorgden er met hun photoboot voor dat er constant mensen bij de stand waren. De foto’s spreken voor zich. Facebook en Instagram deden de rest voor het bakkerspensioenfonds en de bakkersvak.

Foto’s: Albert Vinkenborg

Natuurlijk waren er meer bedrijven actief op de beurs met het vastleggen van bezoekers aan de beurs. Klik hier, maar zeg zelf. De photoboot bij het pensioenfonds wist de link te leggen tussen jong en oud, werken en vrije tijd, serieus en ontspannen.

Als u ook wilt dat uw bedrijf in the picture komt bijvoorbeeld met Pasen zou u kunnen overwegen een photoboot bedrijf in te huren. De keuze op internet is enorm groot en de kosten vallen enorm mee.

Hoe leuk is het om uw klanten voor uw winkel te fotograferen met een paasei, een paasbrood of een zakje paaseitjes. Een bord erbij met zelfbedachte teksten als: ‘Oma en opa, we komen met Pasen!’ Of: ‘Lieve mama, voor het paasontbijt’, of: ‘Ik ben bij de bakker tot Pasen!’

Ga er mee aan de slag en werk er net als uw bakkerspersioenfonds aan dat u eerder kunt stoppen met werken!

Succes met ondernemen.

Foto's

Reageer op dit artikel