blog

Samen maken we het verschil

Blogs

Samen maken we het verschil

Een oud Chinees gezegde zegt: ‘Alleen loop je sneller, samen loop je verder.’ Ik ben ervan overtuigd dat dit waar is. En ik niet alleen. Zo is, dankzij de samenwerking van een aantal organisaties die allemaal hetzelfde doel hebben, een nieuw initiatief geboren: ambachtsbakkers helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Onder aanvoering van FrieslandCampina hebben de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, Bakkersvak, Nationale Bakkerij Academie en Bakkerswereld de handen ineen geslagen om dat doel te bereiken. Dat heeft geresulteerd in een bijzonder project: Ambacht & Business. Een reek inspirerende bijeenkomsten die vooraf wordt gegaan door een zogenoemde kick-offbijeenkomst. Deze vindt plaats op 7 september in het Innovation Centre van FrieslandCampina in Wageningen. Toegang tot de workshops kost u niets. En waarom zou u zich niet aansluiten? U wordt er in ieder geval nooit slechter van.

Dat geldt ook voor deelname aan Bakker met Ster. Dit jaar is de verkiezing helemaal niet van opzet. Daardoor kan iedere deelnemer nog meer rendement uit de wedstrijd halen. Er is geen voorronde, dus er zijn geen afvallers. Wie vervolgens nog een stapje verder wil gaan, kiest voor het trainingstraject Grip op je Bakkerij. Deze training van Bakkerswereld, ondersteund door Koopmans Meel en Dawn Foods, is geschikt voor iedere bakker die meer rendement uit zijn onderneming wil halen. De trainingen worden gegeven in kleine groepen en zijn specifiek gericht op uw situatie. Kortom, een training voor u op maat gemaakt.

In Bakkerswereld nummer 8 is er aandacht voor al deze (nieuwe) initiatieven, zodat u alle informatie nog eens rustig kunt nalezen en kunt beoordelen welk traject het beste bij u past.

Stilstand is achteruitgang. Dat is een gegeven. Door de handen ineen te slaan, zorgen wij ervoor dat ook u verder komt. U hoeft slechts de uitgestoken hand aan te nemen, want alleen samen maken we het verschil.

Reageer op dit artikel