nieuws

Havelaar Verpakkingen maakt winnaars bakkersfietsen Bakkersvak-actie bekend

Algemeen 117

Havelaar Verpakkingen maakt winnaars bakkersfietsen Bakkersvak-actie bekend
Winnaar Marjolein van Gessel van Het Zoete Stationnetje. Foto: Havelaar Verpakkingen

Havelaar Verpakkingen heeft de prijswinnaars bekendgemaakt van de beursactie die het bedrijf hield tijdens de Bakkersvak in Rosmalen. De prijzen – twee bakkersfietsen en een Oxboard – gaan naar Marjolein van Gessel van Het Zoete Stationnetje, Mieke van Iersel van Meesterbakker van Iersel en Arjan van de Rovaart van Vipam.

Bakkersvak in Rosmalen vierde dit jaar het 5-jarig bestaan. Havelaar Verpakkingen heeft hierop ingehaakt door flink uit te pakken met creatief verpakken. De stand van Havelaar stond volledig in het teken van inspirerende verpakkingsoplossingen en (re)styling van verpakkingsontwerpen.

Gepersonaliseerd

Door het invullen van een actieformulier konden bezoekers van de Havelaar-stand kans maken op één van de twee gepersonaliseerde bakkersfietsen. De animo voor de speciale beursverlotingsactie van Havelaar was overweldigend. Dat heeft Havelaar tijdens Bakkersvak doen besluiten om het Oxboard, welke werd gebuikt om de beuracties bij de bezoekers onder de aandacht te brengen, ook te verloten.

Zeer verrast

De gelukkige winnaars Marjolein van Gessel van Het Zoete Stationnetje, Mieke van Iersel van Meesterbakker van Iersel en Arjan van de Rovaart van Vipam waren zeer verrast en verheugd dat juist zij hadden gewonnen. De bakkersfietsen met logo en gepersonaliseerde krat zullen worden ingezet voor nog meer naamsbekendheid. Zo gaat Meesterbakker van Iersel de fiets gebruiken in een bedrijfsfilm ter ere van hun 20-jarig bestaan. Het Zoete Stationnetje doet zelf regelmatig acties via Facebook en gaat de fiets hierin terug laten komen.

Uitgebreid dienstenpakket

Havelaar Verpakkingen is sinds 1954 actief als verpakkingsmanager en gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreid dienstenpakket in de verpakkingsbranche aan zowel food als non-food formules. Naast de groothandelsfunctie is Havelaar Verpakkingen gespecialiseerd in het leveren van klantspecifiek verpakkingsmateriaal.

Meer informatie is te vinden op de website www.havelaar-verpakkingen.nl of telefonisch te verkrijgen via telefoonnummer (075) 640 01 00.

Reageer op dit artikel