nieuws

Bakkerijmuseum werkt vijf jaar samen met streekrestaurant en natuurtuin

Algemeen

Het Kempisch Bakkerijmuseum in Luyksgestel viert het feit dat het vijf jaar samenwerkt met streekrestaurant De Hofkaemer en Natuurtuin ’t Loo in Bergeijk. Middels een arrangement kunnen belangstellenden kennismaken met de drie partners.

Bakkerijmuseum werkt vijf jaar samen met streekrestaurant en natuurtuin
Foto: Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel

De samenwerking brengt deelnemers naar de ambachtelijke bakkerij van het Kempisch Bakkerijmuseum, waar ze hun eigen broodje kunnen bakken en het molenaarsambacht kunnen bewonderen. Tijdens de lunch kunnen ze vervolgens genieten van een Teutenbrunch met streekproducten bij De Hofkaemer. Bij het bakkerijmuseum en de natuurtuin krijgen ze in de pauze bij de koffie wat heerlijks voorgezet. In de middag worden de deelnemers ten slotte onder leiding van een ervaren gids langs de flora en fauna van de natuurtuin gevoerd.

Boekingen

Het arrangement is te boeken bij het Kempisch Bakkerijmuseum via de website www.bakkerij-museum.nl, en Natuurtuin ’t Loo via e-mailadres info@natuurtuin.org.

 

Reageer op dit artikel