nieuws

’t Stoepje zoekt bakker van Lekkerste Natte Keek

Algemeen

’t Stoepje zoekt bakker van Lekkerste Natte Keek
Foto: Bakkerij 't Stoepje

Wie bakt de lekkerste Natte Keek van Nederland? Die vraag stelt Bakkerij ’t Stoepje zich de komende weken. Tijdens een landelijke Natte Keek-bakwedstrijd wordt iedereen uitgedaagd de bakkers van ’t Stoepje, die ‘hun eigen Natte Keek natuurlijk het lekkerst vinden’, te overtreffen.

‘Bak een lekkere keek en lever deze uiterlijk zaterdag 25 april in bij uw Stoepje-bakker’, luidt de opdracht. Als dank krijgen deelnemers in ieder geval de Natte Keek van ’t Stoepje. De vijf beste bakkers worden uitgenodigd voor de finale op de Voetbal, Keek en Kibbelingdag op vrijdag 1 mei in Spakenburg. Tijdens deze dag staat Spakenburg vanaf 16.00 uur volledig in het teken van voetbal, keek en kibbeling.

Spelregels

De keek waarmee deelgenomen wordt, moet een traditioneel rechthoekig model zijn met een gewicht tussen de 600 en 800 gram en daarin alleen roomboter verwerkt. De keek wordt door een deskundige jury beoordeeld op smaak, kleur, uiterlijk en structuur.

Prijsuitreiking

De uiterste datum waarop men haar of zijn keek (met naam en telefoonnummer) kan inleveren is zaterdag 25 april. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 1 mei, tijdens de Voetbal, Keek en Kibbelingdag in Spakenburg. Voor vragen of meer informatie kan men contact opnemen met Chris de Graaf van ’t Stoepje, e-mailadres chris.de.graaf@stoepje.nl.

Reageer op dit artikel