nieuws

Steensma en Van der Pol houden CookieDough-zwembandenactie

Algemeen

Steensma en Van der Pol houden CookieDough-zwembandenactie
Steensma

Speciaal voor de naderende zomer hebben Steensma en van der Pol de handen ineengeslagen en een laagdrempelige actie opgezet. Bij afname van 32 kilo grondstoffen ontvangen bakkers 25 CookieDough-zwembanden. Naast deze cookie-vormige zwembanden ontvangen ze verder onder ander een receptenboekje met CookieDough-productideeën, een conceptpersbericht om lokaal in te zetten, beeldmateriaal voor het narrowcastingsysteem en drie A3-formaat posters met ruimte voor eigen communicatie. 

‘Een manier om het voor klanten extra aantrekkelijk te maken  producten te kopen, is hen prikkelen met een premium’, aldus Steensma. ‘Iets gratis ontvangen wil iedereen en in dit geval kunnen bakkers dan ook rekenen op een relatief hoge respons. De klant ontvangt dit premium als stimulans voor zijn of haar aankoop. Ook binnen de bakkerijbranche zitten partijen niet stil. Wij willen als Steensma graag de aandacht vestigen op de ambachtelijke (banket)bakker door met een laagdrempelig, maar aantrekkelijk actiemechanisme te komen.’

Tips

De spaaractie is geheel naar eigen inzicht in te vullen, maar Steensma en Van der Pol geven graag enkele tips:

  • Klanten laten sparen bij een bepaald bedrag;
  • Gebruik bedrag hoger dan de gemiddelde kassa-aanslag/besteding, zodat u deze ook kunt verhogen. Hiermee worden herhalingsaankopen bevorderd;
  • Een specifiek deel van het assortiment extra onder de aandacht brengen;
  • Weggeven aan trouwe klanten of koppelen aan een andere vorm van klantenbinding.

Informatie

Wie interesse heeft in de actie, kan contact opnemen met de accountmanager. Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 mei. Er geldt ‘Op is op’.

Reageer op dit artikel