nieuws

Recall speltvolkoren eierkoeken De Maro wegens glasstukjes

Algemeen

Recall speltvolkoren eierkoeken De Maro wegens glasstukjes
Foto: Banketbakkerij De Maro

Banketbakkerij De Maro heeft consumenten, die speltvolkoren eierkoeken met een THT-datum van 14 februari 2015 tot en met 14 april 2015 hebben gekocht, gevraagd deze terug te brengen naar de winkel. Er zijn mogelijk kleine stukjes glas in het meel terecht gekomen waarmee de eierkoeken zijn gemaakt. Dat meldt Beko Nederland.

Klanten die dit product met een THT uit de genoemde periode hebben gekocht, kunnen de eierkoeken terugbrengen naar de winkel waar zij deze hebben gekocht. Het aankoopbedrag zal daar worden vergoed. Beko Nederland: ‘Speltvolkoren eierkoeken met andere THT-data en andere soorten (eier)koeken kunnen veilig worden geconsumeerd.’

Meer informatie

Afnemers van Beko Nederland die hiermee geconfronteerd zijn of worden, kunnen contact opnemen met de verkoopbinnendienst of voor meer informatie tijdens kantooruren bellen met Banketbakkerij De Maro, telefoonnummer (013) 538 51 60. ‘Banketbakkerij De Maro biedt mede namens de Belgische meelproducent de verontschuldigingen aan voor het ongemak’, aldus Beko Nederland.

Reageer op dit artikel