nieuws

Nieuwe interieur- en ontwerppartner voor Bakery Market

Algemeen

Nieuwe interieur- en ontwerppartner voor Bakery Market
Afbeelding: Interieur- en ontwerpbureau Robert van der Vlugt & Martijn van Velsen

Interieur- en ontwerpbureau Robert van der Vlugt & Martijn van Velsen vervangt interieurontwerper Rogier Sterk als partner van Bakery Market. Sterk heeft ervoor gekozen een partnerschap aan te gaan met een grote retailorganisatie, waardoor hij geen gelegenheid meer heeft om winkelbakkerijen te ontwerpen. Van der Vlugt en Van Velsen hebben ervaring met het ontwerpen van interieurs voor winkelbakkerijen.

Martijn van Velsen & Robert van der Vlugt werkte eerder voor Van Vessem met winkels in Haarlem en omgeving en Broodcompany met een winkelbakkerij in Utrecht. Ook maakte het interieur- en ontwerpbureau De Bakkerij van de (V)oorsprong van Bakery Institute op de Horecava 2015.

Entertainen

Naast het tonen van producten ‘verkopen’ winkels wanneer zij de bezoeker entertainen, en dat is zeker van toepassing in een winkelbakkerij. Het ontwerpen van een interieur begint met onderzoeken, analyseren, het zoeken van verbanden en het ontwikkelen van een eigen concept. Van de Vlugt en Van Velsen kunnen al in een vroeg stadium helpen de keuzes te maken die passen bij een winkelbakkerij en de doelstellingen, het budget en de klanten van een ondernemer.

Geen formule of merk

Op de website Bakerymarket.nl onder Partners en Totaalconcept/winkel staat meer informatie over interieur- en ontwerpbureau Robert van der Vlugt & Martijn van Velsen. Overigens is Bakery Market geen formule en geen merk. Bakery Market is de werknaam die Beko-bedrijven, Bakery Institute, TenBa en Van Velsen/Van der Vlugt gebruiken voor individuele winkelbakkerij-projecten, of onderdelen daarvan.

Reageer op dit artikel