nieuws

Virtuele toer door banketbakkerij Oonk

Algemeen

In het winkelcentrum in Enschede-Zuid kun je er niet omheen. De nieuwe winkel van Banketbakkerij Oonk is een absolute blikvanger. Op het overdekte terras wordt door enkele oudere buurtbewoners genoten van een vers kopje koffie en daar hoort natuurlijk ook iets lekkers bij. Wie vervolgens de winkel inloopt, wordt verrast door de ruimte en de landelijke sfeer.

Virtuele toer door banketbakkerij Oonk
Foto: Roel Dijkstra.

Marc en zijn vrouw Remien kozen medio 2014 heel bewust voor een volledige verbouwing van de winkel. Om in de winkel de gewenste sfeer te creëren, moest flink worden geïnvesteerd. ‘Eén keer per tien jaar moet je veranderen’, weet Oonk. De winkel is nu één open geheel geworden en is voorzien van een op maat gemaakt koeleiland voor zelfbediening. Dat zorgt er volgens Oonk mede voor dat er meer werk in minder tijd kan worden verricht. Ga hier naar de virtuele toer.

Reageer op dit artikel