nieuws

Meneba biedt compleet speltassortiment

Algemeen

Meneba biedt compleet speltassortiment
Afbeelding: Meneba

Meneba levert vanaf vandaag, vrijdag 20 februari, drie speltproducten naast zijn reguliere, brede assortiment. ‘De producten speltbloem, speltmeel en Taunus speltmix bieden uitstekende mogelijkheden om een uitgebreid en compleet assortiment speltproducten te bakken, zowel brood- als banketproducten’, aldus Meneba.

Speltbloem en speltmeel is vermalen van 100 procent spelt en kan worden gebruikt bij de bereiding van groot- en kleinbroodproducten. Door een combinatie te maken van speltbloem en speltmeel ontstaan er smaakvolle producten op basis van spelt.

Fijne verwerkingseigenschappen

Taunus Speltmix is een meergranenmix en bevat naast spelt gezonde zaden zoals lijnzaad en zonnebloempitten. Deze mix heeft fijne verwerkingseigenschappen en het gebakken product is zeer smaakvol. Taunus Speltmix is vrij van E-nummers en lactose.

Dezelfde familie

Spelt (triticum spelta) is een zeer oud graan afkomstig uit dezelfde familie als tarwe en bevat van nature gluten. Speltkorrels worden omsloten door een dop. Deze wordt voor het maalproces verwijderd.

Actie

Ter introductie van het complete speltassortiment heeft Meneba een speciale actie. Bij afname van twee balen Taunus en één speltbloem of speltmeel ontvangt de afnemer gratis een promotiepakket bestaande uit een A2-poster, een A4-poster, toonbankkaarten, raamsticker en een receptenboekje.

Informatie

De actie loopt van maandag 23 februari tot zondag 19 april 2015. Belangstellenden kunnen bij hun Meneba-accountmanager informeren naar de mogelijkheden en kennismaken met dit complete speltassortiment. Meer informatie of recepten van spelt brood- en/of banketrecepten zijn te vinden op Meneba.com.

Reageer op dit artikel