nieuws

Steensma komt met productintroducties tijdens Bakkersvak

Algemeen

Steensma komt met productintroducties tijdens Bakkersvak
Afbeelding: Steensma Bakery Ingredients

Steensma Bakery Ingredients introduceert verschillende nieuwe producten tijdens Bakkersvak 2015 in Autotron Rosmalen. Dat meldt de toeleverancier van een breed assortiment bakkerijartikelen in de eigen nieuwsbrief.

‘Bij Steensma zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, die excelleren door praktische toepasbaarheid. Op Bakkersvak zullen wij dan ook verschillende nieuwe producten introduceren’, aldus Steensma Bakery Ingredients. ‘Om deze nieuwe producten extra feestelijk te lanceren, hebben wij verschillende nieuwe recepten laten ontwikkelen, die zijn uitgewerkt in een exclusieve brochure.’

Fruitease

Naast banketrecepten komen Steensma-klanten in de brochure ook recepten met brood tegen, onder andere in combinatie met Fruitease. ‘Fruitease is een range van op bijzondere wijze geïnfuseerd vers fruit met een optimale fruitbeleving, lange houdbaarheid, zonder kunstmatige toevoegingen; een product dat uitstekend binnen een clean-labelbeleid past’, stelt de toeleverancier. Tijdens Bakkersvak, dit jaar op zondag 8 en maandag 9 maart, is Steensma Bakery Ingredients vertegenwoordigd in stand E1007.

Reageer op dit artikel