blog

We proudly present

Algemeen

We proudly present

Al de hele maand heb ik blije kriebels in mijn buik. Hoogstwaarschijnlijk herkent u het wel. Het is het gevoel dat je krijgt als je bezig bent met het maken van iets moois, iets nieuws, iets lekkers. Met een enthousiast team collega’s en de onvermoeibare hulp van heel veel mensen in de bakkerswereld, is het gelukt om een volledige metamorfose door te maken.

Niet alleen het vakblad ziet er heel anders uit, ook op onze site zult u veel meer het gevoel van Bakkerswereld gaan beleven. We nemen u bijvoorbeeld mee naar Michel Schröder van Bakkerij Van der Waal in Ridderkerk. In de film die we hebben gemaakt van het bereiden van desembrood kunnen we nog net niet de geuren overbrengen…

Ook hebben we gefilmd bij bakker Alfons van Zuijlen, die zijn winkel samen met Emondt volledig opnieuw heeft ingericht en nu de klant op alle eetmomenten van de dag kan bedienen.

Bakkerswereld wil met alle veranderingen ondernemers als u graag verder ondersteunen in de bedrijfsvoering. Want als ik het afgelopen jaar iets heb geleerd, dan is het wel dat het aantal ambachtsbakkers dan mag dalen, maar dat het kwaliteitsniveau gelijktijdig omgekeerd evenredig stijgt. De beste bakkers overleven en daarmee blijft er een bloeiende kern van betrokken, vakkundige en creatieve bakkers bestaan.

En voor die ondernemers maken wij met veel plezier onze producten. Er is gewikt, gewogen, gesproken, geschreven en verscheurd, maar dat heeft allemaal bijgedragen tot dit resultaat. De volledig vernieuwde Bakkerswereld. En wat ben ik trots op het resultaat! Ik ben heel benieuwd naar uw reactie.

Namens de redactie wens ik u veel lees- en kijkplezier en een fantastische decembermaand toe. Fijne kerstdagen en een sprankelend Oud en Nieuw. Tot in 2015!

Reageer op dit artikel