DeliciousDelivery gaat ook in banket

ZWANENBURG - DeliciousDelivery gaat een samenwerking aan met BetereBakkers. Daardoor kan de online broodjesformule van bedrijfscateraar SAB Catering nu ook banketproducten aanbieden.
attachment-001_food-image-BAK7284I01

ZWANENBURG – DeliciousDeliverygaat een samenwerking aan met BetereBakkers. Daardoor kan de online broodjesformule van bedrijfscateraar SAB Catering nu ook banketproducten aanbieden.

Op de website van het bedrijf kunnen lunches besteld worden, speciaal voor bedrijven. Volgens DeliciousDelivery is het een ideale oplossing voor bedrijven met een lage pandbezetting, maar ook bij pieken en dalen op reguliere cateringlocaties, meldt Misset Catering. Kees Koch is manager van DeliciousDelivery en erg blij met de samenwerking met BetereBakkers, de website waar men bestellingen kan doen bij 500 aangesloten bakkers. ‘DeliciousDelivery kan haar klanten nu nog een breder assortiment verse producten aanbieden. Een aanvulling die zeker welkom is voor de feestdagen als de vraag naar boterletters en kerststollen toeneemt.’

De samenwerking vloeit overigens twee kanten uit. Ook BetereBakkers biedt nu het lunchassortiment van DeliciousDelivery aan via het netwerk. ‘Een win-win samenwerking waar de klant bij gebaat is’, aldus Koch.