Peter Verweij maakt overstap naar TenBa

WAGENINGEN - Peter Verweij heeft per 1 december de overstap naar TenBa BV, Taxatie en Bakkerijadvies te Wageningen gemaakt. Hij zal daarmee het team van adviseurs en taxateurs versterken. Naast Geerlof Haaring en Pieter Röling, zal Peter Verweij, participeren in TenBa BV.
attachment-001_food-image-BAK7251I01

WAGENINGEN – Peter Verweij heeft per 1 december de overstap naar TenBa BV, Taxatie en Bakkerijadvies te Wageningen gemaakt. Hij zal daarmee het team van adviseurs en taxateurs versterken. Naast Geerlof Haaring en Pieter Röling, zal Peter Verweij, participeren in TenBa BV.

Peter Verweij heeft veel ervaring in de bakkerijbranche. Vanaf 1995 is hij werkzaam als adviseur, taxateur en project manager bij ontwikkeling en realisaties van Brood- en Banketbakkerijen. Tot 2000 heeft Peter Verweij als technisch adviseur gewerkt bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) te Wageningen, daarna was hij werkzaam bij Project Techniek.

TenBa BV, Taxatie en Bakkerijadvies is een adviesbureau voor de bakkerijbranche. TenBa heeft zich gespecialiseerd in de bakkerijbranche en houd zich onder meer bezig met technisch advies, bakkerijontwerp, bakkerijrealisatie, investeringsprojecten, financiële begeleiding, wet- en regelgeving, taxatiewerkzaamheden en de online dienst Bakkerijkopen.nl.