Lantmännen Unibake werkt mee aan zorgconcept

DRIEBERGEN - Sortrans Iseco, leverancier van regenereersystemen is samen met Bakeoff fabrikant Lantmännen Unibake en Total Catering Moerdijk gestart met een nieuw zorgconcept: 4 All Meals.
attachment-001_food-image-BAK7263I01

DRIEBERGEN – Sortrans Iseco, leverancier van regenereersystemen is samen met Bakeoff fabrikant Lantmännen Unibake en Total Catering Moerdijk gestart met een nieuw zorgconcept: 4 All Meals.

Op elk moment van de dag is het nu mogelijk om met één regenereerwagen zowel ontbijt, lunch, tussendoortje als avondmaaltijd te serveren. De toepassing van speciale bake-off producten zoals warm afgebakken broodjes en croissants zijn nu zelfs ook mogelijk aan het bed van de patiënt. Dit concept is uitvoerig getest en geïmplementeerd bij Maxima Medisch Centrum. De samenwerkende bedrijven komen hierdoor optimaal tegemoet aan de toenemende vraag naar meer variatie van voeding in de zorg.

Lantmännen Unibake zag hierin een uitdaging en heeft succesvolle recepturen ontwikkeld die handling tot een minimum beperken en garantie geven voor optimale kwaliteit. Lantmännen Unibake, met als voornaamste merk Pastridor, is één van de grootste bakkerijgroepen in Europa in het segment van diepgevroren en verse bakkerijproducten voor de retail- en levensmiddelensector. Lantmännen Unibake is eigendom van Zweedse landbouwers via de Lantmännen groep die zich op lange termijn inzet voor kwaliteit, van op het veld tot op de tafel.

Lees ook:
Nieuwe CEO Lantmännen Unibake Benelux