Puur Posthuma viert overstap naar Nedertarwe met Experience voor klanten

Bakkerij Posthuma, met vestigingen in Wommels, Sneek, Bolsward en Scharnegoutum, stapt over op Nedertarwe van Royal Koopmans. Dat viert de bakkerij op bijzondere wijze: niet alleen kunnen klanten een kennismakingspakket aanschaffen tegen een leuke korting, ook maken ze kans op twee kaarten voor het speciale Posthuma’s Nedertarwe Experience.

Nyncke Posthuma, eigenaresse en derde generatie, is blij met het nieuwe graan van dichtbij. In een filmpje op de website legt ze uit waarom ze gekozen heeft om volledig over te stappen naar Nedertarwe. ‘Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Onze gecertificeerde boeren verbeteren de biodiversiteit door akkerranden te voorzien van bloemenranden. De tarwe gaat van het land naar Royal Koopmans in Leeuwarden. Vervolgens maken onze bakkers er prachtige producten van. Van koek tot brood en van broodje tot cake.’

Kennismaking

Klanten hebben de afgelopen dagen al met de Nedertarwe lekkernijen kennis kunnen maken. Ook Ter introductie werd een jute actietas verkocht met een volkoren brood, volkoren broodjes, een appelcaketaartje en een pakje speculaas.

Ook maken belangstellenden kans op het winnen van twee kaartjes voor de Posthuma’s Nedertarwe Experience op woensdag 23 november. Tijdens dit event wordt een rondleiding door de bakkerij in Wommels gegeven. Vervolgens gaan de deelnemers met de bus naar Royal Koopmans in Leeuwarden, waar koffie, gebak en lunch klaar staan.

Op onderstaand filmpje legt Nyncke Posthuma (in het Fries) uit waarom ze voor Nedertarwe heeft gekozen.