Oppo Icecream laat vijfduizend gratis vegan ijsjes proeven

Het caloriearme ijsmerk Oppo Icecream introduceert de nieuwe smaken Very Almondberry en Simply the Zest. Dat wordt dit weekend gevierd. Dan worden door heel Nederland vijfduizend gratis vegan ijsjes uitgedeeld.
Delen:
Het caloriearme ijsmerk Oppo Icecream introduceert de nieuwe smaken Very Almondberry en Simply the Zest. Foto's: Oppo Icecream

Met zicht op heerlijke zonnige dagen wil Oppo Brothers zoveel mogelijk mensen laten genieten van de allernieuwste smaken en trakteert daarom vijfduizend ijsliefhebbers op gratis ijs. Alle ijsliefhebbers kunnen genieten van de twee nieuwe smaken Very Almonberry en Simply the Zest. Deze twee nieuwe verleidelijke veganistische smaakcombinaties zijn de ultieme traktatie om deze zomer guilt-free te kunnen genieten.

Veganistische smaken

Oppo heeft twee veganistische smaken aan het assortiment toegevoegd. Twee smaakcombinaties die verrassen met hun ultieme frisse en fruitige smaken, gecombineerd met heerlijk romig ijs. En dat allemaal zonder dat er zuivelproducten zijn toegevoegd. Very AlmondBerry is een mix van knapperige amandelen vermengd met romig amandelijs, gecombineerd met een heerlijke en levendige rode frambozenswirl. De frambozen worden geplukt als ze perfect rijp zijn, fijn gezeefd en vervolgens geconcentreerd om er een heerlijke frambozenpuree van te maken. Elke tub Very Almondberry bevat slechts 160 calorieën.

De nieuwe citrus smaak Simply the Zest is niet alleen heel erg lekker en verfrissend, maar ook veganistisch. Met behulp van de beste natuurlijke en plantaardige ingrediënten is Simply the Zest volledig zuivelvrij. De zuivel is vervangen door hoogwaardige kokosmelk uit Indonesië. Deze nieuwe vegan smaak van Oppo bestaat uit een delicate mix tussen een verfrissende citroen swirl en romig panna cotta ijs, gecombineerd met echte stukjes lemon zest. Met slechts 157 calorieën per halve tub is het de ideale fruitige ijs traktatie.

Gratis tub ijs

Om kans te maken op een van de vijfduizend gratis bekers ijs vraagt Oppo alle ijsliefhebbers om een aantal acties te ondernemen. De volgende stappen moeten doorlopen worden om mee te doen met de actie: gegevens invullen via deze link en het Nederlandse Instagram account @oppobrothersnl en Facebook account @oppobrothersnl volgen. De actie loopt tot 14 juni.

Oppo Ice Cream

Famous for flavour, not calories. Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Het bedrijf produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor mensen op een verantwoorde manier optimaal kunnen genieten. Momenteel is Oppo in Nederland verkrijgbaar in tubs (bekers) in de smaken Double Salted Caramel, Vanilla Pecan Praline, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry Nipple, Caramel Chocolate Crunch, Cinnamon Crunch, Very Almondberry en Simply the Zest. Daarnaast zijn er ook Oppo sticks in de smaken Vanilla & Almond en Salted Caramel. Oppo Ice Cream is verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België, met uitzondering van AH to go filialen.