Bauke Mollema steunt Tour de Bakker 2019

Wielrenner Bauke Mollema schenkt een origineel wielershirt aan de organisatie van Tour de Bakker. Tijdens dit evenement kan op het shirt worden geboden. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan www.thebreadhouse.org
Delen:
Tour de Bakker wordt dit coronajaar een individuele tijdrittencompetitie, met digitaal netwerken.

Bauke Mollema, bekend Nederlands wielrenner, stelt een speciaal wielershirt beschikbaar voor de editie Tour de Bakker 2019. Vorig jaar deed Anna van der Breggen dit en in 2017 was het Leontien van Moorsel die de fietstocht steunde.

Meer dan alleen fietsen

Dit jaar wordt de Tour de Bakker gehouden op 10 september. Tour de Bakker is uitgegroeid tot veel meer dan een fietsevenement alleen. Wandelen, fietsen, genieten, gezellig kletsen en eten met collega-bakkers en branchegenoten; het staat allemaal op het programma.

Inschrijven kan via www.tourdebakker.nl

Blij met steun

Bauke Mollema steunt de Tour de Bakker en schenkt een speciaal wielershirt.
Bauke Mollema steunt de Tour de Bakker en schenkt een speciaal wielershirt.

Mollema werd dit jaar vijfde in de Ronde van Italië en 28ste in de Tour de France. De organisatie is volgens Harry van den Besselaar erg blij met de steun van Mollema. De opbrengt van het wielershirt komt in zijn geheel ten goede aan www.thebreadhouse.org.

Bauke Mollema Tocht

Op zondag 25 augustus wordt in Groningen de Bauke Mollema Tocht verreden. Deze tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Er zijn vier afstanden: 200, 125, 85 en 65 km. Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald. Onderweg zijn er verzorgingsposten evenals een tussensprint en een stuk over de kasseien.