De Bakkers Combinatie verhuist van Ede naar Veenendaal

De Bakkers Combinatie verhuist met ingang van maandag 1 juli van Ede naar het nieuwe kantoor in Veenendaal. Daar opent de verkooporganisatie de deuren aan de Turbinestraat 9.
Delen:
Patrick Tissen, directeur van De Bakkers Combinatie.

Patrick Tissen, voormalig directeur van Top Bakkers, startte De Bakkers Combinatie, een verkooporganisatie voor de bakkerij, eind 2018. Naast zijn activiteiten binnen Broodcompany en The Real Baker, houdt hij zich actief bezig met de verkoop van ambachtelijke bakkerijproducten.

Familiebedrijven

De Bakkers Combinatie werkt samen met een aantal grotere familiebedrijven, bestaande uit dagvers- en specialiteitenbakkerijen. Vanuit de centrale organisatie worden retailers en groothandelaren voor horeca en grootverbruik bediend. Het bedrijf is actief in frozen to fresh (diepvries), zuurstofarm verpakt (ZAV) en dagvers op beperkte schaal. Het biedt afnemers in een snel veranderende markt daarmee een totaal oplossing in de categorie brood- en banketproducten.

Beste van werelden

‘Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van ambachtelijke bakkerijproducten. We willen onze klanten met lekker en optimaal vers brood en banket laten genieten elke dag weer’, aldus Tissen.

De directeur van De Bakkers Combinatie vervolgt: ‘Wij kiezen voor frozen to fresh, zuurstofarm verpakt en dagvers zodat we het beste van deze werelden voor de afnemer te kunnen combineren. Optimaal samenwerken met elkaar en met onze klanten, is hierbij de sleutel tot succes.’

Gegevens per 1 juli

De volledige gegevens van De Bakkers Combinatie luiden per 1 juli als volgt:

Overige contactgegevens: