Bakkers gul voor Voedselbank

TIEL - De Voedselbank steunpunt Tiel e.o. heeft de afgelopen weken rond de vijftig extra pakketten kunnen uitdelen aan zijn klanten.
attachment-001_food-image-BAK2366I01

TIEL – De Voedselbank steunpunt Tiel e.o. heeft de afgelopen weken rond de vijftig extra pakketten kunnen uitdelen aan zijn klanten.

Plaatselijke bedrijven als bakkerij Van Ooijen, Bakker Bart , bakkerij/zorgboerderij Thedingsweert en Selecta in Waardenburg vullen nu regelmatig de pakketten van de Voedselbank aan. In de afgelopen periode waren ook de Betuwse gebakskraam en een Zoelense banketbakker ruim met donaties.

Extraatje

Hierdoor was een extraatje voor ongeveer 110 mensen mogelijk. Dit kerstpakket werd hen aangeboden door uitzendbureau Tempo-Team dat het in samenwerking met diverse bedrijven en door middel van donaties heeft samengesteld. Het bevatte vooral een grote hoeveelheid verzorgingsartikelen en spullen voor kinderen. Tempo-Team heeft zich voor 2008 opgeworpen als ambassadeur van de Voedselbank.

De Drumptse kerk heeft een aantal producten toegevoegd zoals wasmiddelen en broodbeleg. Verder is tijdens het kerstdiner voor de ouderen van de hervormde kerk van Kapel- en Kerk-Avezaath een flink bedrag opgehaald voor het werk van de voedselbank. Ook hebben vele particulieren geld geschonken. Deze ondersteuning ervaren bestuur en vrijwilligers als een stevige bemoediging. Bron: De Gelderlander