Nieuwste Dunkin’ Donuts serveert yoghurt en pancakes

Dunkin’ Donuts opent op 12 september de deuren aan de Ferdinand Bolstraat 53 in Amsterdam. Het assortiment zal dit keer niet alleen uit koffie en donuts bestaan.

De nieuwe winkel in Amsterdam presenteert een breder assortiment. Consumenten kunnen hier ook voor ontbijt en lunch terecht, met onder meer pancakes, yoghurt met vers fruit, bagels met zalm en panini caprese. De zaak is daarnaast ingericht volgens het nieuwst designconcept van Dunkin’ Donuts.

Bezorgen

De veertiende Dunkin’ Donuts van Nederland gaat op 12 september om 07.00 uur van start. De zaak is zeven dagen per week geopend van 07.00 uur tot middernacht en bezorgt ook aan huis via Thuisbezorgd, Ubereats en Deliveroo. De opening gaat traditiegetrouw niet onopgemerkt voorbij en zal feestelijk gevierd worden. De eerste 100 klanten zullen 31 dagen gratis koffie en donuts krijgen.

45 landen

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.