Zeeuwse desembroden per post het land in

Ondernemer Hans Voordijk en dochter Elsbeth zijn een nieuw project gestart: de webshop www.besteldesembrood.nl. Vanuit Zeeland versturen zij hun desembroden per post door heel het land.
De Zeeuwse desembroden van Hans Voordijk zijn nu in heel Nederland verkrijgbaar.

In de nieuwe webshop kunnen klanten kiezen voor vier verschillende pakketten met Zeeuwse desembroden in combinatie met bijvoorbeeld een biertje of een fles wijn. ‘Omdat wij passie hebben voor lekker eten, verkopen we ook nog een paar producten die niet van desem gemaakt zijn, maar wel lekker en ambachtelijk zijn’, valt te lezen op de site. Deze pakketten kosten €24,95 per stuk.

Ook is het mogelijk om zelf een broodbox samen te stellen met vier verschillende producten uit de categorieën naturel desembrood, zoet desembrood, hartig desembrood, granola en chocola. Dit pakket kost €15,95.

Vanuit Zeeland met de post

De broden Zeeuwse desembroden van Hans Voordijk.worden gemaakt in Goes, Zeeland, in de bakkerij van Hans Voordijk (Den Soeten Inval en De Smaak van Toen). De broden worden per post verstuurd en zijn op die manier door het hele land verkrijgbaar. De consument kan de broden vervolgens thuis afbakken, waardoor hij altijd vers desembrood in huis heeft. De broden zijn namelijk in een gesloten verpakking houdbaar tot de THT-datum op de zak: tussen de 2 en 8 weken na ontvangst.

De online bestellingen worden verwerkt op de dag dat de bestelling wordt geplaatst. De dag erna wordt de bestelling verpakt en aangeboden aan de vervoerder. De Zeeuwse desembroden worden dus binnen twee werkdagen bezorgd.