Graaggedaan.nl neemt Digivlaai.nl over

Het speciaal voor de ambachtelijke bakkerijsector ontwikkelde platform DigiVlaai gaat op in Graaggedaan.nl, het online platform voor de gehele ambachtelijke versbranche.

Met het belang van het ambacht voorop zijn initiatiefnemers Robert van de Leur (DigiVlaai) en Menno Lambooy en Aart Jan van der Kaaij (Graaggedaan) tot de conclusie gekomen dat het tijd is om de ambachtelijke verssector één krachtig platform te bieden. Volgens de initiatiefnemers is het effectiever om de krachten voortaan te bundelen.

Met de overname wordt het publiek van DigiVlaai aan Graaggedaan toegevoegd, waardoor de deelnemende bakkers, slagers, AGF-speciaalzaken en visspeciaalzaken nog meer kunnen profiteren van de gezamenlijke klanten en inspanningen. Van de Leur blijft in de toekomst als aandeelhouders betrokken bij Graaggedaan.nl.

Graaggedaan.nl is een landelijke website waar de consument online boodschappen kan bestellen bij zijn vertrouwde verswinkels. Deze producten worden op een zelf gekozen tijdstip thuisbezorgd of kunnen worden afgehaald in één van de winkels. DigiVlaai werd door Van de Leur Banketspecialiteiten geïntroduceerd als eerste landelijke bestelsite voor de ambachtelijke bakkerijsector.