Drie bedrijven genomineerd voor titel Leerbedrijf van het Jaar

De drie leerbedrijven genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2017 Bakkerij zijn 3 februari bekend gemaakt.
leer

Op basis van de in januari 2017 gehouden audits zijn de volgende bedrijven zijn genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar 2017 Bakkerij:

  • Patisserie Linnick, Amsterdam
  • Christian Chocolaterie Patisserie, Oss
  • Lex Verkley, Soest

Genomineerden

De drie genomineerde leerbedrijven mogen op maandag 13 maart 2017 hun leerbedrijf, de opleidingsvisie en hun werkwijze toelichten bij de commissie Leerbedrijf van het Jaar.

De winnaar van de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2017 Bakkerij’ wordt op 4 april 2017 tijdens de MBO Kampioenen dag in Wageningen bekend gemaakt.

De commissie

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van de sociale partners uit de bakkerijsector. De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van NBOV, FNV Bondgenoten, ROC, SBB en winnaars van voorgaande Leerbedrijven van het Jaar. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de bakkerijsector en de ROC’s hebben onder de aandacht te brengen.

Winnaar 2016

Banketbakkerij Oonk in Enschede is in 2016 uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij. De jury markeerde de bakkerij onder meer als een sociaal bedrijf waar alles is gericht op leren en het coaching van leerlingen.