TenBa biedt mogelijkheid tot taxatie op Bakkersvak

Heeft u een machine of inventarisstuk waarvan u de waarde zou willen weten? Dan biedt TenBa u hiervoor de mogelijkheid tijdens de Bakkersvak 2017. Het enige dat u hoeft te doen is een foto en informatie mee te nemen.
Pieter Röling, directeur van TenBa.

TenBa wordt regelmatig gevraagd wat de waarde is van een machine of inventarisstuk. Om hier goed antwoord op te geven Wil TenBa weten voor welk doel de waarde benodigd is. Er is een onderscheid tussen bijvoorbeeld de waarde voor een onderhandse verkoop, voor een brandverzekeringpolis of als het bakkerijbedrijf wordt verkocht of aangekocht.

TenBa legt deze materie graag uit aan de bakkerijbranche. ‘Wij vinden het belangrijk dat u weet dat de correcte waarde wordt gehanteerd, zoals u van ons als Gecertificeerde Taxateurs Bakkerij Inventaris mag verwachten. Heeft u nu een machine of inventarisstuk dat u overweegt te kopen of verkopen, dan kunt u hiervan tijdens de Bakkersvak een gratis taxatie ter plaatse ontvangen.’

Benodigheden

Om de gratis taxatie uit te voeren vraagt TenBa u goede foto’s mee te nemen van de machine of het inventarisstuk. Daarnaast hebben zij de leeftijd nodig, typenummer of capaciteit. TenBa taxeert één item per relatie tijdens de Bakkersvak. U ontvangt de waarde die voor het doel benodigd is.