Relais Desserts brengt bezoek aan vernieuwde Patisserie De Rouw

Een delegatie van Relais Desserts bezoekt zondag 3 en maandag 4 juli Patisserie De Rouw in Vught. Het bezoek staat in het teken van de vernieuwde zaak van Arthur en Doris de Rouw. De ondernemers hebben de verbouwing en herinrichting van zowel de patisserie als de website onlangs vervolmaakt.
Een delegatie van de internationaal vermaarde patissiers van Relais Desserts, brengt komend weekend een bezoek aan Patisserie De Rouw. Foto: De Rouw

Relais Desserts is een associatie van alleen de beste patissiers van de wereld. Arthur de Rouw mag zich, als enige Nederlander, samen met ongeveer 90 andere patissiers met trots lid noemen van dit exclusieve gilde.De Rouw verdient het lidmaatschap doordat hij de standaard van zijn producten steeds excellent weet te houden, dat is de minimale eis van Relais Desserts. Alleen een patissier die blijvend op hoog niveau presteert, mag lid zijn.

Vernieuwde patisserie

Enkele Patissiers van Relais Desserts uit de Elzas, Duitsland en Luxemburg brengen een bezoek aan de geheel vernieuwde Patisserie De Rouw. Het winkeloppervlak is iets vergroot en de formule is gewijzigd. Consumenten kunnen snel het voorverpakte lekkers uit de zorgvuldig ingerichte schappen nemen of zich centraal in de winkel laten adviseren over het heerlijke Franse gebak en de prachtige taarten. Vanuit de winkel is een doorkijk naar de productieruimte gemaakt.

Aan de zijkant van de winkel is een PickUp Point ingericht. Hier kunnen consumenten en bedrijven hun –via de website – vooraf gedane bestellingen snel afhalen.

Met deze vernieuwingen speelt Patisserie de Rouw in op de veranderende wensen van de bezoekers die in hoog tempo alleen het allerbeste in huis wil halen. Of het nu gaat om de vermaarde Nougatinetaart, het Brabantse worstenbrood of een heerlijk Frans gebakje.