Beko houdt najaarsdagen

TIEL - Beko houdt voor haar leden een tweetal Najaarsdagen. Naast presentatie en demonstraties krijgen de bakkers inzicht in de nieuwste trends en concepten.
attachment-001_food-image-BAK6833I01

TIEL – Beko houdt voor haar leden een tweetal Najaarsdagen. Naast presentatie en demonstraties krijgen de bakkers inzicht in de nieuwste trends en concepten.

Tientallen leveranciers van bakkerijgrondstoffen en –benodigdheden presenteren hun najaarsproducten en innovaties. Net als vorig jaar kunnen de leden weer profiteren van zogenaamde vroegboekkortingen. Ook wordt er doorlopend gedemonstreerd. Dit keer luxe desserts en hartige snacks.

Productkeuringen
Bezoekers kunnen kleine speculaas met amandelen en gevuld speculaas ter keuring aanbieden. De producten worden ter plaatse beoordeeld door een consumentenjury en (blind) gekeurd door een vakjury.

Innovatiewedstrijd
De innovatiewedstrijd wordt ook weer gehouden. De wedstrijd dit in het teken van ‘trakteerverrassing assorti’.
Vorig jaar won Klaes Hoekstra uit Bedum.

De Najaarsdagen worden gehouden op 20 september van 13.00 uur-18.00 uur in Aviodrome in Lelystad  (voor leden van Het Backershuys en Back Beko IJsselstreek) en op dinsdag 28 september in Beekse Bergen in Hilvarenbeek (voor leden van Beko Zuid en Weba-Inco).

Dit vind je misschien ook interessant