Handige webshop helpt bakker aan extra omzet

Beko Advies, Softmaat en Compad ontwikkelden samen een een webshop, met een koppeling naar het bakkerijpakket van Compad. Hiermee kan de klant 24 uur per dag bestellen en komen alle orders rechtstreeks in het systeem terecht. Telefoontjes tussendoor, faxen en overtypen van bestellingen zijn hierdoor verleden tijd.
Beko ontwikkelde samen met Softmaat en Compad een webshop speciaal voor bakkers. Foto: PR.

Online winkelen neemt een grote vlucht, ook in food. Beko Advies, Compad Software en Softmaat signaleren een groeiende behoefte bij consumenten om ook hun brood en banket online te kunnen bestellen bij hun favoriete (banket)bakker.

Door de directe koppeling van BaS Webshop met Compad Bakkerijpakket komen alle bestellingen automatisch in het eigen systeem van de bakker terecht. En doordat de webshop gebruik maakt van de productinformatie uit Compad, beheert de ondernemer slechts op één plek alle prijzen, acties, productomschrijvingen en het assortiment van uw online winkel.

Niet alleen consumenten, maar ook ‘derde kanaal’ klanten kunnen gebruik maken van de webshop voor het doorgeven van hun orders. Via Compad zien alle gebruikers na inlog hun eigen assortiment, prijzen en bijvoorbeeld de vaste order voor die dag.