Data Nationale Vezelweken bekend

DORDRECHT - Wegens succes worden de Nationale Vezelweken ook dit jaar weer gehouden. Dit keer van 10 tot en met 24 september 2011.
Gb Plange 2009

DORDRECHT – Wegens het succes van vorig jaar worden de Nationale Vezelweken ook dit jaar weer gehouden. Dit keer van 10 tot en met 24 september 2011.

De Nationale Vezelweken worden georganiseerd door Gb Plange en ondersteund door de Maag Lever Darm Stichting en het Voedingscentrum. Het initiatief vindt exclusief plaats in de ambachtelijke bakkerij.

‘De Nationale Vezelweken hebben als doel om zoveel mogelijk mensen te stimuleren meer vezels te eten. Ambachtelijke bakkers hebben als geen ander de mogelijkheid om consumenten daarover te informeren’, aldus Monique de Deugd, initiatiefnemer van de Nationale Vezelweken en commercieel manager van Gb Plange Benelux.

Groots evenement
De Vezelweken worden dit jaar afgesloten met een groots evenement waarbij ook volop gelegenheid is voor bakkers om in te haken of er aan deel te nemen. Het initiatief van het evenement komt van de Maag Lever Darm Stichting. Gb Plange is één van de hoofdpartners.

Bakkers ontvangen over enkele maanden meer informatie.