Auto ramt Bakkerij Heinink

ENSCHEDE - Een wilde achtervolging door de straten van Enschede eindigde afgelopen nacht tegen de gevel van bakkerij/ijssalon Heinink. De gevel is ontzet, kozijnen zijn versplinterd en een ruit is gebroken twitterde Tim Heinink vannacht rond vier uur.
attachment-001_food-image-BAK7699I01

ENSCHEDE – Een wilde achtervolging door de straten van Enschede eindigde afgelopen nacht tegen de gevel van bakkerij/ijssalon Heinink. De gevel is ontzet, kozijnen zijn versplinterd en een ruit is gebroken twitterde Tim Heinink vannacht rond vier uur.

Surveillerende agenten zagen vannacht een automobilist met hoge snelheid rijden en zetten de achtervolging in. De man probeerde aan de politie te ontkomen door steeds harder te gaan rijden. De politie wierp uiteindelijk een blokkade op ter hoogte van ijssalon Heinink waardoor de man uitweek en op de gevel van de ijssalon inreed. Die is door de klap ontzet en een ruit en kozijn moeten worden vervangen.

De automobilist is door de politie voor verhoor meegenomen. Waarom hij op de vlucht sloeg is niet bekend. Uit een blaastest bleek dat de man niet had gedronken.

Rompslomp
Heinink ziet vooral op tegen de rompslomp, liet hij rond 8.30 uur vanochtend via Twitter weten. ‘Zo, daar zijn we weer, kan het gezeur beginnen, verzekering, aannemer, glaszetter, schilder, aangifte,kozijnenboer.’

Ondanks alle rompslomp kan niet worden gezegd dat hij geen humor heeft. ‘Kozijn, muur, glas, alles kapot maar dat waar je belang bij hebt ho maar! #zonnescherm’, twitterde hij even later.