Banketbakkerij Brouwer dicht

WINSCHOTEN - Na twee branden en in totaal twee en een half jaar stilstand, gaf een nieuwe start onvoldoende voldoening. Banketbakkerij Brouwer aan de Torenstraat in Winschoten is begin deze week gesloten.
attachment-001_food-image-BAK7705I01

WINSCHOTEN –  Na twee branden en in totaal twee en een half jaar stilstand, gaf een nieuwe start onvoldoende voldoening. Banketbakkerij Brouwer aan de Torenstraat in Winschoten is begin deze week gesloten.

‘Het was een zeer vermoeiende periode’, volgens Brouwer. De familie Brouwer ziet de toekomst echter met vertrouwen tegemoet, meldt In het old ambt.

Judith en Harry Brouwer namen het familiebedrijf enkel jaren terug over. Na een succesvol begin werd het bedrijf in 2006 getroffen door een brand. Vol goede moed werd de hele zaak en de woning opnieuw ingericht.

Nog geen twee jaar later was het opnieuw raak. De schade was nog groter dan na de eerste brand. Vorig jaar opende de ondernemer een compleet nieuwe winkel en bakkerij. Inmiddels had de familie Brouwer zich ook gestort op een nieuw avontuur in het centrum van Veendam. Deze week is een eind gekomen aan de roemrijke geschiedenis van het bedrijf.