Eerste paal geslagen bij bakkerij Holleman

ELST – Onder toeziend oog van Jacqueline en Marco Holleman is woensdagmiddag de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van hun toekomstige bakkerij. De eerste paal werd geslagen door de moeder van Marco en dochter Fleur.
attachment-001_food-image-BAK7757I01

ELST –  Onder toeziend oog van Jacqueline en Marco Holleman is woensdagmiddag de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van hun toekomstige bakkerij. De eerste paal werd geslagen door de moeder van Marco en dochter Fleur.

Met het slaan van de eerste paal is de start van de bouw van de bakkerij begonnen en is een zoektocht van ruim anderhalf jaar achter naar een geschikte kavel achter de rug. De nieuwe bakkerij wordt gebouwd op bedrijventerrein De Merm in Elst. De bakkerij moet ruim voor het einde van dit jaar operationeel zijn. Met de nieuwbouw voldoet Bakkerij Holleman weer aan de nieuwste wensen en eisen. Ook kan de bakkerij nog beter voldoen aan de steeds groeiende vraag naar ambachtelijke brood- en banketproducten in de regio.

De bakkerij van circa 2.000 m2 is ontworpen door bakkerijadviesbureau TenBa BV uit Wageningen en de nieuwbouw wordt gerealiseerd door LTI uit Lopik.