HEMA bouwt nieuwe bakkerij in Dordrecht

DORDRECHT - HEMA neemt medio juni 2011 een nieuwe bakkerij in gebruik aan de Dordtse Kil. Deze vervangt de bakkerijen in Barendrecht en Schijnel.
attachment-001_food-image-BAK7652I01

DORDRECHT – HEMA neemt medio juni 2011 een nieuwe bakkerij in gebruik aan de Dordtse Kil. Deze vervangt de bakkerijen in Barendrecht en Schijnel.

In september 2010 startte HEMA met de bouw van een 2000 m2 grote bakkerij aan de Dordtse Kil 3 in Dordrecht. Na een lange zoektocht vond HEMA een geschikte productielocatie voor het leveringsgebied van het gebak in Zuid-Holland. Door de enorme groei en toenemende vraag werd de bakkerij in Barendrecht te klein. ‘Met deze nieuwe locatie heeft HEMA een mooie grote nieuwe bakkerij, zodat wij nog beter aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen’, aldus John Vermin, manager bakkerijen.

Het merendeel van de medewerkers van HEMA bakkerij Schijndel gaat werken in de bakkerij in Helmond en alle medewerkers van HEMA bakkerij Barendrecht worden overgeplaatst naar de nieuwe bakkerij in Dordrecht. Er vallen geen gedwongen ontslagen. Met het openen van bakkerij Dordrecht houdt HEMA negen productielocaties verspreid over Nederland over.