Ronald Poos directeur De Banketgroep

TILBURG - De Raad van Commissarissen van De Banketgroep B.V. heeft Ronald Poos (40) benoemd als Algemeen Directeur. Hij zal per 1 augustus 2011 starten in zijn nieuwe functie.
attachment-001_food-image-BAK7948I01

TILBURG – De Raad van Commissarissen van De Banketgroep B.V. heeft Ronald Poos (40) benoemd als Algemeen Directeur. Hij zal per 1 augustus 2011 starten in zijn nieuwe functie.

Ronald Poos is afkomstig van Refresco B.V. waar hij heeft gewerkt als General Manager, eerst in Polen en later in Engeland. Verder is hij sinds eind 2007 eindverantwoordelijk geweest voor Business Development. Met de benoeming is het directieteam van De Banketgroep weer op volle sterkte.

De Banketgroep werd in 2007 gevormd na de overname van Bakkersland Banket B.V (met Neerlandia Banket en Wafel Janssen) en Van der Breggen door Gilde Equity Management Benelux. De Banketgroep richt zich primair op huismerken in koek en banket, in het bijzonder in de productgroepen stroopwafels, eierwafels, cake, boterkoek en seizoensproducten. De onderneming is in Nederland marktleider in stroopwafels, cake, eierwafels, boterkoek en seizoensbanket.