Limburgse bakkers strijden om Floriade producten

VENLO - Floriade, de mondiale tuinbouwtentoonstelling, heeft een wedstrijd uitgeschreven voor Limburgse bakkers. De beste ideeën mogen worden verkocht in de winkel.
attachment-001_food-image-BAK7958I01

VENLO – Floriade, de mondiale tuinbouwtentoonstelling, heeft een wedstrijd uitgeschreven voor Limburgse bakkers. De beste ideeën mogen worden verkocht in de winkel.

Floriade wordt gehouden van 5 april tot en met 7 oktober 2012 in Venlo. Floriade is officieel geregistreerd als merk waardoor er niet zomaar producten onder deze naam mogen worden verkocht. Om de regionale ondernemers tegemoet te komen heeft de organisatie een productwedstrijd te houden voor food-bedrijven uit de gemeenten Beesel, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray.

De categorieën zijn: – Vruchtenvlaai, brood/broodjes met groenten en of fruit, belegde broodjes met groenten en of fruit afkomstig van streek- of biologische producten.

Inschrijven kan tot 1 juli via www.floriade.nl/inschrijvenmerkproducten De finaleronde is op 13 juli. Per productcategorie wordt één winnaar gekozen.

Winnaars
De winnaars mogen het winnende product in de periode september 2011 tot en met 7 oktober 2012 verkopen in hun eigen winkel(s). Daarnaast ontvangen de winnaars een digitaal promotiepakket en een oorkonde.